Ελληνικά

Space Hellas αποκτά το "Cisco Advanced Data Center Architecture Specialization”


Η Space Hellas είναι η πρώτη εταιρία στην Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα που λαμβάνει την πιστοποίηση «Advanced Data Center Architecture Specialization» από τη Cisco.

Η επένδυση στο «Cisco Advanced Data Center Architecture Specialization», δίνει τη δυνατότητα στη Space Hellas να προσφέρει υπεραξία στους πελάτες της σχεδιάζοντας, υλοποιώντας και υποστηρίζοντας, ολοκληρωμένες αρχιτεκτονικές για Data Centers. Οι πελάτες της Space Hellas επωφελούνται από αποτελεσματικές και ευέλικτες υποδομές Data Centers με κύρια χαρακτηριστικά τον εκτεταμένο κύκλο ζωής στις υπάρχουσες υποδομές τους και το μειωμένο συνολικό κόστος ιδιοκτησίας (TCO).

Με τη νέα αυτή πιστοποίηση η Space Hellas αποκτά ηγετική θέση στην αγορά των Data Centers και Virtualization, προσφέροντας καινοτόμες τεχνολογίες από κορυφαίες εταιρίες όπως Cisco, VMware, EMC, Microsoft, Citrix και NetApp.

Η Space Hellas, Cisco Gold Partner, συγκαταλέγεται στους κορυφαίους System Integrators και Value Added Solutions Providers με εκτεταμένη εμπειρία στις λύσεις και εφαρμογές υψηλής τεχνολογίας. Η εταιρεία έχει υλοποιήσει πολλά και σύνθετα έργα Τηλεπικοινωνιών, Πληροφορικής και Ασφάλειας στον τραπεζικό, ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, προσφέροντας στους πελάτες της μοναδικές υπηρεσίες 24ωρης πανελλαδικής τεχνικής υποστήριξης, μέσα από το state-of-the-art Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών που ακολουθεί τις διαδικασίες του ITILv3.

Login


Contact

Communication Solutions
Τ.Θ. 50904 Καλογρέζα
14203 Αθήνα
Τηλ.: 6977282416
E-mail: info@comsol.gr
Social

Newsletter


Αφήστε εδώ το mail σας για να ενημερωθείτε για ότι νέο προκύπτει
|


active³ 5.3 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης