Ελληνικά

DrayTek Η σειρά Vigor 2865 ενισχύεται με LTE μοντέλα !


 

                                                                                                                                

Η LEXIS Πληροφορική Α.Ε.,αποκλειτικός αντιπρόσωπος και διανομέας των προϊόντων της DrayTek στην Ελλάδα και την Κύπρο, ανακοινώνει την προσθήκη της σειράς LTE router Vigor 2865L,ειδικά σχεδιασμένη για σταθερή και απομακρυσμένη σύνδεση μέσω 3G/4G. 

Το μοντέλα της σειράς αποτελούνται από VDSL2/ADSL2+ load balancing Router και διαθέτουν υποδοχή για μία κάρτα SIM και μία θύρα USB για εφεδρική σύνδεση μέσω 3G/4G dongle σε περίπτωση απώλειας συνδεσιμότητας του κύριου παρόχου. Επιπλέον,  διαθέτει δύο θύρες WAN για traffic load-balancing, failover & backup, με τη δεύτερη να μπορεί να μετατραπεί σε LAN, και έξι θύρες LAN 10/100/1000 Base-Tx και δύο αποσπώμενες κεραίες LTE.Στα πλούσια χαρακτηριστικά της σειράς περιλαμβάνονται η δημιουργία έως 32 VPN, VP Ntrunking και ευέλικτη διαχείριση των LAN θυρών βάσει 802.1qtags και διευθύνσεων MAC. 

Διαθέτουν χαρακτηριστικά ασφαλείας για την αποφυγή υπερφόρτωσης του δικτύου μέσω QoS με Voice VLAN και Surveillance VLAN για την αυτόματη ανίχνευση του traffic των κλήσεων και του video με βέλτιστο διαμοιρασμό αυτών. Σε επίπεδο ασφαλείας, έχουν ενσωματωμένο object-based και SPI firewall, μηχανισμό πρόληψης DoS/DDoS επιθέσεων και content filtering, εξασφαλίζοντας ένα σταθερό, πλήρως αξιόπιστο και ευέλικτο δίκτυο. 

Η σειρά αποτελείται από το ενσύρματο μοντέλο Vigor 2865L και το ασύρματο 802.11acWave 2 Vigor 2865 Lac το οποίο διαθέτει Dual Band 4x4 MU-MIMO για ταχύτητες έως 1733 Mbps και 800 Mbps. 

Η σειρά DrayTek Vigor 2865Lτης DrayTek είναι άμεσα διαθέσιμη στο δίκτυο συνεργατών της LEXIS.

Login
.

Contact

Communication Solutions
Τ.Θ. 50904 Καλογρέζα
14203 Αθήνα
Τηλ.: 6977282416
E-mail: info@comsol.gr
Social

Newsletter


Αφήστε εδώ το mail σας για να ενημερωθείτε για ότι νέο προκύπτει
|


active³ 5.3 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης