Ελληνικά

Στην BEWISE εμπιστεύθηκε η Lapin House, το σχεδιασμό και την υλοποίηση cloud managed IT υποδομής για το σύνολο του δικτύου καταστημάτων λιανικής


 

Αθήνα, 17 Ιουνίου 2021. Στην BEWISE ανάθεσε η LapinHouseτο σχεδιασμό και την υλοποίηση έργου Cloud Managed IT υποδομής για τη διασύνδεση του συνόλου των 45 καταστημάτων της εταιρείας στην Ελλάδα, όπως και πλήρη Wi-Fi κάλυψη των δύο κεντρικών γραφείων της εταιρείας.

Συγκεκριμένα, το έργο που υλοποιήθηκε στο δίκτυο καταστημάτων λιανικής, αφορούσε τη διασύνδεση όλων των καταστημάτων και γραφείωνμε τεχνολογίες MPLS και VDSL, οι οποίες επιτρέπουν την αδιάλειπτη λειτουργία των συστημάτων όπως και την «έξυπνη» διαθεσιμότητα του δικτύου. Η Lapin House διαθέτει συνολικά 45 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Για να πραγματοποιηθούν όλα τα παραπάνω χρησιμοποιήθηκε η Cloud λύση Cisco Meraki MX η οποία επιτρέπει την πλήρη διαχείριση του δικτύου από οπουδήποτε και οποτεδήποτε. Παράλληλα, οι πολιτικές ασφάλειας που υλοποιήθηκαν, «θωρακίζουν» το δίκτυο ώστε να αντιμετωπίζει άμεσα και με αποτελεσματικότητα κάθε διαδικτυακή απειλή νέας γενιάς.

Στα δύο κεντρικά καταστήματα της εταιρείας στην Αθήνα, υλοποιήθηκε λύση Cisco Meraki MR η οποία παρέχει πρόσβαση στο internet στο προσωπικό αλλά και στους επισκέπτες των καταστημάτων μέσω πλήρους Wi-Fi κάλυψης. Και στο έργο αυτό, αναπτύχθηκαν λύσεις ασφάλειας για την προστασία του δικτύου.

Το σύνολο του έργου υλοποιήθηκε στο χρόνο που είχε οριστεί και χωρίς να διαταραχθεί η καθημερινή λειτουργία της εταιρείας.Ο Νίκος Μαλατράς, IT Director της Lapin House σημείωσε για την συνεργασία: «Το να είσαι «openforbusiness», δεν είναι απλώς οι ανοικτές πόρτες των καταστημάτων. Ως retailer, οφείλουμε να παρέχουμε στους πελάτες μας την καλύτερη εμπειρία, στα στελέχη μας, τα εργαλεία για να εργάζονται παραγωγικά και όλα αυτά σε ένα περιβάλλον ασφάλειας. Θέλαμε λοιπόν, έναν εκ βάθρων σχεδιασμό της διασύνδεσης των καταστημάτων μας, καθώς και τη δυνατότητα κεντρικής διαχείρισης σε περιβάλλον cloud. Στα στελέχη της BEWISE διακρίναμε την αστείρευτη διάθεση για καινοτομία και ήταν αυτό ακριβώς που αναζητούσαμε.»

Login
.

Contact

Communication Solutions
Τ.Θ. 50904 Καλογρέζα
14203 Αθήνα
Τηλ.: 6977282416
E-mail: info@comsol.gr
Social

Newsletter


Αφήστε εδώ το mail σας για να ενημερωθείτε για ότι νέο προκύπτει
|


active³ 5.3 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης