Ελληνικά

Η Ericsson Hellas στήριξε το Job Fair Athens 2012 για δεύτερη συνεχόμενη φορά


Η Ericsson Hellas στήριξε το Job Fair Athens 2012  για δεύτερη συνεχόμενη φορά

Το ‘Job Fair’ πραγματοποιήθηκε στις 30 Μαΐου, από τους φοιτητικούς οργανισμούς EESTEC LC Athens και IEEE NTUA S.B. υπό την αιγίδα του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου στην «Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων με ελεύθερη είσοδο.

Η Ericsson συμμετείχε και στήριξε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το ‘JobFair‘ την ημέρα καριέρας, που φέρνει πιο κοντά τους νέους στην αγορά εργασίας.

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε και φέτος το ‘JobFair’ Athens 2012 για τη διασύνδεση των σπουδαστών και αποφοίτων με τις επιχειρήσεις. H Ericsson στήριξε και συμμετείχε στη φοιτητική, μη κερδοσκοπική πρωτοβουλία που δίνει την ευκαιρία στους φοιτητές να αναπτύξουν τις επικοινωνιακές τους ικανότητες και παράλληλα να θέσουν πιο καθορισμένους επαγγελματικούς στόχους. 

Παράλληλα, η Ericsson είχε την ευκαιρία να πλησιάσει τους νέους συμμετέχοντες και να πραγματοποιήσει διάλογο μαζί τους παρουσιάζοντας τις προκλήσεις, τη γνώση και τους στόχους που πρέπει να θέσουν για να αντιμετωπίσουν την έντονη ανταγωνιστική επαγγελματική αρένα.

Ο κ. Παναγιώτης Εμμανουηλίδης, Region Mediterranean, Head of Workforce Planning & HR Operations, και Επικεφαλής HR&O, Hub Southeastern Europe της Ericsson, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την ευκαιρία που μας δόθηκε να κάνουμε εποικοδομητικό διάλογο με το ανθρώπινο δυναμικό του μέλλοντος, μέσω του ‘Job Fair’. Είναι πολύ σημαντικό να ενημερώσουμε τους νέους για τις προκλήσεις που πρόκειται να αντιμετωπίσουν στη δύσκολη εποχή που διανύουμε αλλά παράλληλα να υπογραμμίσουμε ότι πρέπει να διατηρήσουν την αισιοδοξία τους».

Επιπλέον, ο κ. Κωνσταντίνος Γιουλούντας, Talent Acquisition Specialist, Hub Southeastern Europe Human Resources & Organization της Ericsson, δήλωσε: «Η Ericsson υποστηρίζοντας και συμμετέχοντας για 2η συνεχή χρονιά στο ‘Job Fair’ 2012, προσφέρει στους τελειόφοιτους και απόφοιτους μεταπτυχιακών προγραμμάτων ή Πολυτεχνικών σχολών τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με το συναρπαστικό χώρο των τηλεπικοινωνιών, αλλά και να αποκτήσουν ουσιαστική εργασιακή εμπειρία αναδεικνύοντας ταυτόχρονα και τις δυνατότητές τους».

Η φετινή εκδήλωση, όπως και πέρυσι απευθύνθηκε γενικότερα στους νέους, αλλά κυρίως σε φοιτητές και απόφοιτους πολυτεχνικών σχολών και σχολών θετικών επιστημών.
Login


Contact

Communication Solutions
Τ.Θ. 50904 Καλογρέζα
14203 Αθήνα
Τηλ.: 6977282416
E-mail: info@comsol.gr
Social

Newsletter


Αφήστε εδώ το mail σας για να ενημερωθείτε για ότι νέο προκύπτει
|


active³ 5.3 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης