Ελληνικά

Νέο τμήμα Cloud & Network Security από την Office Line Επικεφαλής αναλαμβάνει η Φωτεινή Παπαγιαννάκη


                                                                                                                               Αθήνα, 10 Σεπτεμβρίου 2020

 

 

Στη δημιουργία του νέου τμήματος Cloud&NetworkSecurity προχωρά η Office Line, στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσής της και του νέου αναπτυξιακού πλάνου που εφαρμόζει με την πρόσφατη έλευση του Βασίλη Παπούλια, στη θέση του Chief Operations Officer. Επικεφαλής του τμήματος Cloud & Network Security τοποθετείται η Φωτεινή Παπαγιαννάκη. Το νεοσύστατο αυτό τμήμα έχει ως σκοπό να προσφέρει μία ευρεία γκάμα λύσεων και προϊόντων κυβερνοασφάλειας στην ελληνική αγορά, καλύπτοντας ολιστικά τις ανάγκες και προσφέροντας τα ίδια επίπεδα προστασίας, τόσο μεγάλων οργανισμών, όσο και μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεων για ολοκληρωμένη υποστήριξη καιθωράκιση των υποδομών και των δεδομένων τους.

Η Φωτεινή Παπαγιαννάκη διαθέτει πολυετή εμπειρία στην αγορά της Πληροφορικής, έχοντας αναλάβει διευθυντικές θέσεις στους τομείς των πωλήσεων και του μάρκετινγκ σε μεγάλες πολυεθνικές αλλά και ελληνικές εταιρείες του κλάδου, με «περιοχή» ευθύνης την ευρύτερη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Στις εταιρείες που έχει συνεργαστεί συγκαταλέγονται διεθνείς κολοσσοί του κλάδου της κυβερνοασφάλειας, όπως η Symantec, αλλά και αρκετές ελληνικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται και στο συγκεκριμένο χώρο.

Διαθέτει μεγάλη εμπειρία στη δημιουργία δικτύων συνεργατών και στην ανάπτυξη των πωλήσεων,παρακολουθώντας στενά τις εξελίξεις που σχετίζονται με τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό και την ανάγκη για την προστασία των πληροφοριακώνυποδομών τωνοργανισμών.

«Η συνεργασία με την Office Line αποτελεί μία σημαντική στιγμή για εμένα. Πρόκειται για μία εταιρεία που έχει κατορθώσει τα τελευταία χρόνια να εξελιχθεί ταχύτατα σε μία από τις πλέον επιτυχημένες εταιρείες Πληροφορικής στην Ελλάδα. Η δημιουργία του τμήματος Cloud&NetworkSecurity αποτελεί ένα ακόμηέμπρακτο παράδειγμα προσπάθειας της Office Line να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να κάνουν τα σωστά βήματα προς τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό τους. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε τις κατάλληλες λύσεις, ώστε να μπορέσουν οι πελάτες μας να αισθάνονται μεγαλύτερη ασφάλεια, όσον αφορά στις υποδομές τους και να αξιοποιήσουν στο μέγιστο δυνατό τις δυνατότητες των ψηφιακών τεχνολογιών», ανέφερε σχετικά η Φωτεινή Παπαγιαννάκη, CyberSecurityDivisionManagerτηςOfficeLine.

 

Από την πλευρά του, ο Παναγιώτης Κουρής, CEO της Office Line, τόνισε: «Καλωσορίζουμε στην Office Line την Φωτεινή, ένα πολύ έμπειρο στέλεχος στον τομέα της Κυβερνοασφάλειας, που θα συντονίσει το νέο τμήμα Cloud & Network Security της εταιρείας μας, µε σκοπό να παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις ασφάλειας, καλύπτοντας την συνεχώς αυξανόμενη ανάγκη της αγοράς για αντιμετώπιση κακόβουλων επιθέσεων στον κυβερνοχώρο. Η ασφάλεια θα γίνει το «οξυγόνο» των επιχειρήσεων και για αυτό κάθε οργανισμός, ανεξαρτήτου μεγέθους έχει ανάγκη και δικαίωμα σε αυτή. Προκειμένου να ανταποκριθούμε µε επιτυχία σε αυτή την πρόκληση, επενδύουμε με τη δημιουργία ενός εξειδικευμένου τμήματοςαπό έμπειρη ομάδα στελεχών για να προσφέρουμε στους πελάτες μας την κατάλληλη τεχνογνωσία,προκειμένου να θωρακίσουν καλύτερα τις υποδομές τους και να αναπτύξουν περαιτέρω τις δραστηριότητές τους με ολιστικές λύσεις security και με τη δύναμη της τεχνολογίας». 
Login
.

Contact

Communication Solutions
Τ.Θ. 50904 Καλογρέζα
14203 Αθήνα
Τηλ.: 6977282416
E-mail: info@comsol.gr
Social

Newsletter


Αφήστε εδώ το mail σας για να ενημερωθείτε για ότι νέο προκύπτει
|


active³ 5.3 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης