Ελληνικά

Η Interworks επιλέγει την BEWISE για την υλοποίηση έργου CRM – Microsoft Dynamics 365


 

Χαλάνδρι, 17 Μαΐου 2021Η Interworks ΑΕ, ένας από τους μεγαλύτερους διανομείς και παρόχους υπηρεσιών cloud και datacenters της ελληνικής αγοράς, επέλεξε την BEWISE για την υλοποίηση του συστήματος CRM, βασισμένο στο Microsoft Dynamics 365.

Στόχος του project ήταν η ολική μεταφορά του υπάρχοντος CRM σε Dynamics 365 καιη χρήση του από όλα τα τμήματα της εταιρείας.  Συγκεκριμένα, η ομάδα υλοποίησης της BEWISE σε στενή συνεργασία με τα τμήματα πωλήσεων και marketing της Interworks ΑΕ, σχεδίασε και υλοποίησε μία ολοκληρωμένη διαδικασία κύκλου πωλήσεων, από τη διαχείριση των leads και τη δημιουργία νέων συνεργατών (wins) έως και την καταχώρηση των πωλήσεων του δικτύου των μεταπωλητών της. Η παραπάνω διαδικασία, καταγράφεται στο Dynamics 365, το οποίο έχει συνδεθεί με την εξελιγμένη πλατφόρμα marketingautomation που χρησιμοποιεί η Interworks ΑΕ, καθώς και το σύστημα ERP της επιχείρησης.

Η BEWISE ολοκλήρωσε το έργο σε 5 μήνες, όπου σημαντικό μέρος της υλοποίησης αφιερώθηκε στη διεξοδική ανάλυση των αναγκών της Ιnterworksκαι στη συνέχεια η συγκέντρωση και οργάνωση των δεδομένων σε ένα κοινό για όλους τους χρήστες εργαλείο, που θα διασφαλίζει την διαφάνεια των εργασιών, και θα παρέχει πλήρη και σε πραγματικό χρόνο εικόνα των αποτελεσμάτων των καμπανιών marketing και του κύκλου πωλήσεων (leads,opportunities, leadconversionrate, averageconversiontime, wondealsacquisitioncost, salespipeline). Η Interworks έχοντας παράλληλα τη δυνατότητα ενσωμάτωσης του CRM της με άλλα εργαλεία που χρησιμοποιεί εσωτερικά, έχει προχωρήσει πλέον στην οπτικοποίηση όλων των αποτελεσμάτων των καταχωρημένων ενεργειών εντός του Dynamics 365 μέσω Microsoft Power BI. Το γεγονός αυτό καθιστά την εταιρεία ως ένα απόλυτα data-driven και objective-oriented οργανισμό.

"Η επιλογή της BEWISE ως integrator για το συγκεκριμένο έργο αποδείχθηκε επιτυχής σε όλα τα επίπεδα. Έχοντας ήδη μια πολύχρονη και εδραιωμένη συνεργασία, καταφέραμε να μεταφέρουμε τις προδιαγραφές του έργου με ευκολία στην εσωτερική τους ομάδα. Αντιλήφθηκαν άμεσα τις ανάγκες και το όραμά μας για ενοποίηση των συστημάτων του τμήματος marketing και πωλήσεων, ανταποκρινόμενοι πάντα με ταχύτητα και επαγγελματισμό. Η εξειδίκευση και η αφοσίωσή τους στο αποτέλεσμα αποτελεί έναν από τους βασικούς λόγους της επιτυχίας και τους συγκεκριμένου έργου", δήλωσε η Αντιπρόεδρος Marketing της Interworks,Πελαγία Παπουλίδου."Πρόσφατα μάλιστα η BEWISE εντάχθηκε στο δίκτυο των Gold συνεργατών μας, γεγονός που μας κάνει να νιώθουμε ιδιαίτερη τιμή και χαρά καθώς μπορούμε να εξυπηρετούμε μέσω της BEWISE με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας τελικές εταιρείες, ειδικά για τόσο σύνθετα έργα όπως αυτό που υλοποιήσαμε μαζί", πρόσθεσε στο τέλος.

Login
.

Contact

Communication Solutions
Τ.Θ. 50904 Καλογρέζα
14203 Αθήνα
Τηλ.: 6977282416
E-mail: info@comsol.gr
Social

Newsletter


Αφήστε εδώ το mail σας για να ενημερωθείτε για ότι νέο προκύπτει
|


active³ 5.3 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης