Ελληνικά

Νέα έκδοση του iQ Marine


H IQ Solutions, ανακοίνωσε ότι η πλατφόρμα διαχείρισης iQ Marine διαθέτει νέα έκδοση, με καινοτόμα χαρακτηριστικά.

Το iQ Marine είναι η ευέλικτη λύση της IQ Solutions για τη Ναυτιλία, που έχει αναπτυχθεί για να παρέχει ένα ασφαλές, αξιόπιστο και εύκολα διαχειρίσιμο περιβάλλον επικοινωνιών μεταξύ του πλοίου και των γραφείων της ναυτιλιακής εταιρείας.
Το iQ Marine προσφέρει ασφάλεια στη διακίνηση των δεδομένων με έλεγχο, περιορισμό, συμπίεση και κρυπτογράφηση στα εισερχόμενα και εξερχόμενα emails, εταιρικό email account και πρόσθετη λύση crew email. Επίσης διασφαλίζει την υψηλή διαθεσιμότητα με server replication και διατήρηση εφεδρικών αρχείων (back-up), ενώ η αντιγραφή των δεδομένων από το πλοίο στα γραφεία γίνεται με αυτοματοποιημένη εισαγωγή των στοιχείων και αυτόματο συγχρονισμό του συστήματος (πραγματοποιείται πολλαπλές φορές ανά 24ωρο).
Με το iQ Marine η ανάγκη για διαχείριση και onsite υποστήριξη μειώνεται σημαντικά, αφού η πλατφόρμα προσφέρει κεντρικοποιημένη υποδομή, plug n’ play thin clients που δεν χρειάζονται παραμετροποίηση και απομακρυσμένη διαχείριση μέσω εύχρηστης web εφαρμογής. Η εγκατάσταση και η αναβάθμιση προγραμμάτων στο πλοίο πραγματοποιείται από απόσταση (remotely) χωρίς να απαιτείται ταξίδι εξειδικευμένων ανθρώπων, συμβάλλοντας έτσι στη μείωση του κόστους και την αύξηση της παραγωγικότητας.
Η επιτυχημένη πλατφόρμα iQ Marine, που μετρά ήδη πολλές εγκαταστάσεις σε μεγάλες ναυτιλιακές εταιρείες, διατίθεται με νέα, εξελιγμένα χαρακτηριστικά που αυξάνουν τη λειτουργικότητά της. Συγκεκριμένα, στη νέα έκδοση έχει ενσωματωθεί δυνατότητα logging του Fleet Broadband Terminal on board και live statistics, και δυνατότητα logging της κίνησης του δικτύου.

Νέα έκδοση του iQ MarineLogin


Contact

Communication Solutions
Τ.Θ. 50904 Καλογρέζα
14203 Αθήνα
Τηλ.: 6977282416
E-mail: info@comsol.gr
Social

Newsletter


Αφήστε εδώ το mail σας για να ενημερωθείτε για ότι νέο προκύπτει
|


active³ 5.3 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης