Ελληνικά

Η νέα Διοίκηση της ALGOSYSTEMS


 

H  Algosystems περνάει στο επόμενο βήμα της πλούσιας 35ετους πορείας της, ανακοινώνοντας τις ακόλουθες διοικητικές αλλαγές.

 

Mετά από 22 χρόνια στο τιμόνι της εταιρίας ως CEO,o κ. Akram Sahyoun, παραδίδει τα ηνία στον κ. Γεώργιο Σπανόπουλο, ο οποίοςστην πολυετή διαδρομή τουσε θέσεις ευθύνης στην Algosystems, αναλαμβάνει χρέη Διευθύνοντα Συμβούλου. Ο κ. Akram Sahyoun, θα συνεχίσει να προΐσταται του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας το οποίο έχειως εξής:

Πρόεδρος Δ.Σ.:Άκραμ Σαγιούν

Διευθύνων Σύμβουλος: Γεώργιος Σπανόπουλος

Αντιπρόεδρος: Ταμάρα Σαγιούν

Αντιπρόεδρος:Αλέξανδρος Σαγιούν

Μέλος: Ηλίας Αγγελίδης 

Ο κ. Akram Sahyoun δήλωσε: «Μέσα από μία πολυετή πορεία στους κόλπους της εταιρίας, είμαι πολύ υπερήφανος που βλέπω τηνAlgosystems να είναι ένας επιτυχημένοςοργανισμός με εξαιρετικά ποιοτικό προφίλ στην αγορά. Ευχαριστώ όλους όσους συνέβαλαν καθοριστικά σε αυτό και είμαι σίγουρος ότι οι αλλαγές αυτές,θα μας κάνουν ακόμα πιο δυνατούς.» 

Ο κ. Γεώργιος Σπανόπουλος δήλωσε: «Ύστερα από 19 χρόνια στην οικογένεια της Algosystems, αισθάνομαι μεγάλη τιμή που θα ηγηθώ στο επόμενο κεφάλαιοτης αναπτυξιακής πορείας της. H εταιρία, χάρινστους ανθρώπους της, σήμερα περισσότερο από ποτέ διαθέτει τα απαραίτητα  στοιχεία που  θα  της  επιτρέψουν  να  συνεχίσει να  μεγαλώνει  και να  γίνεται καλύτερη για  τους πελάτες της, τους μετόχους της, τους  υπαλλήλους  της  και την κοινωνία.»

Login

Contact

Communication Solutions
Τ.Θ. 50904 Καλογρέζα
14203 Αθήνα
Τηλ.: 6977282416
E-mail: info@comsol.gr
Social

Newsletter


Αφήστε εδώ το mail σας για να ενημερωθείτε για ότι νέο προκύπτει
|


active³ 5.3 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης