Ελληνικά

Η λύση EyeAssist της Digimark εγκαταστάθηκε στον Σταθμό Εμπορευματοκιβωτίων Πειραιά Μονοπρόσωπη Α.Ε


Η Σταθμός Εμπορευματοκιβωτίων Πειραιά Μονοπρόσωπη Α.Ε.  (Piraeus ContainersTerminals PCTS.M. S.A) είναι εταιρεία συσταθείσα στην Ελλάδα, θυγατρική της COSCO Shipping Ports.

Η ανάγκη της PCTS.M. S.A να μπορεί σε έκτακτες περιπτώσεις να παρέχει απομακρυσμένη βοήθεια σε τεχνικούς που εργάζονται σε γερανούς και η άμεση συνεργασία με έμπειρο προσωπικό μέσω φωνής, εικόνας, διαμοιρασμού αρχείων και απομακρυσμένης οθόνης οδήγησε στην έρευνα από πλευράς της για λύση remote service support.

Η Digimark καταγράφοντας τις ανάγκες του πελάτη, με στόχο την καλύτερη λειτουργία και την άμεση ανταπόκριση των μηχανικών της, πρότεινε τη λύση της, EyeAssist, για Augmented Reality την οποία εγκατέστησε με επιτυχία.

Η λύση EyeAssist της Digimark, ανταποκρίνεται στις ανάγκες της PCTS.M. S.A και στις αυξημένες συνθήκες εργασίες, διότι η τεχνολογία ΙoΤ είναι ενσωματωμένη στη λύση και επιτρέπει στην εταιρεία να διαχειρίζεται πολλά θέματα εξ αποστάσεως μέσω streaming calls.

Πιο συγκεκριμένα, ο απομακρυσμένος χειριστής μέσω του Web View Portal μπορεί να δει ακριβώς ότι βλέπει ο τεχνικός στο περιβάλλον του και να επικοινωνήσει μαζί του, ώστε να του δώσει τις κατάλληλες οδηγίες για την υλοποίηση του έργου.

Ειδικότερα σε όσες έκτακτες περιπτώσεις η PCTS.M. S.A μπορεί να χρειαστεί την άμεση τεχνική βοήθεια από τις εταιρείες του εξωτερικού, η εφαρμογή στην οποία επένδυσε  η Εταιρεία θα είναι πολύτιμη αφού ο αρμόδιος τεχνικός  συνεργάτης του Εξωτερικού θα μπορεί να καθοδηγεί  τους τεχνικούς της μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας που του προσφέρει η λύση EyeAssist.

                                                           

 

Login
.

Contact

Communication Solutions
Τ.Θ. 50904 Καλογρέζα
14203 Αθήνα
Τηλ.: 6977282416
E-mail: info@comsol.gr
Social

Newsletter


Αφήστε εδώ το mail σας για να ενημερωθείτε για ότι νέο προκύπτει
|


active³ 5.3 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης