Ελληνικά

H IT Center παρουσιάζει το Small Business Gateway


Την ολοκληρωμένη λύση Small Business Gateway που έχει σχεδιαστεί ειδικά για τις ανάγκες επικοινωνίας και δικτύωσης των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων στη χώρα μας παρουσιάζει η IT Center. Πρόκειται για μια πλήρη πρόταση που έχει αναπτυχθεί εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα από το Επιχειρηματικό Οικοσύστημα Virtual Trip και εξασφαλίζει ποιότητα, ταχύτητα και οικονομία στην καθημερινή επικοινωνία και διευκολύνει την οργάνωση της εσωτερικής λειτουργίας της επιχείρησης.


Το Small Business Gateway είναι χτισμένο πάνω στην τεχνολογία Solo που έχει αναπτύξει το Επιχειρηματικό Οικοσύστημα Virtual Trip και εγκαθίσταται με ευκολία σε οποιονδήποτε server επιλέξει η επιχείρηση, ενώ η διαχείριση και η προσαρμογή στις ιδιαίτερες ανάγκες γίνεται εύκολα και γρήγορα μέσω ενός οποιουδήποτε Web browser.
Στη βασική έκδοσή του, το Small Business Gateway αναλαμβάνει τη διαχείριση των τηλεφωνικών συνδέσεων της επιχείρησης, υποστηρίζοντας και συνδέσεις τεχνολογίας VoIP (Voice over IP). Επίσης λειτουργεί ως fax server για τη μέσω υπολογιστή διαχείριση όλης της επικοινωνίας fax, μειώνοντας σημαντικά το κόστος λειτουργίας της επιχείρησης, καθώς δεν χρειάζονται περιττές εκτυπώσεις, φωτοτυπίες, αναλώσιμα και συντήρηση εξοπλισμού fax.


Παράλληλα, ένα σύνολο από υπηρεσίες για τη χρήση των οποίων οι πάροχοι Internet χρεώνουν επιπλέον, είναι άμεσα διαθέσιμο : Web/Email Server, το VPN (διασύνδεση γραφείων), το Antispam (προστασία ανεπιθύμητων email), το Antivirus (ολική προστασία από ιούς), το Firewall (τείχος προστασίας), και άλλες!





Login


Contact

Communication Solutions
Τ.Θ. 50904 Καλογρέζα
14203 Αθήνα
Τηλ.: 6977282416
E-mail: info@comsol.gr




Social





Newsletter


Αφήστε εδώ το mail σας για να ενημερωθείτε για ότι νέο προκύπτει
|


active³ 5.3 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης