Ελληνικά

Η ESET παρουσίασε τα ESET Endpoint Antivirus και ESET Endpoint Security


Η ESET, η οποία φέτος γιορτάζει τα 25 χρόνια του NOD32, ανακοίνωσε τη διάθεση των νέων λύσεων για εταιρικούς χρήστες, τα προϊόντα ESET Endpoint Security και ESET Endpoint Antivirus, ενισχύοντας τη δυναμική της εταιρείας στον τομέα των επαγγελματικών λύσεων. Τα προϊόντα ESET Endpoint Antivirus και ESET Endpoint Security διατίθενται με τη λειτουργία ESET Remote Administrator, ενώ το ESET Endpoint Security είναι επιπλέον εμπλουτισμένο με τα χαρακτηριστικά Web Control, Two-way Firewall και Client Antispam.

Η μικρή κατανάλωση πόρων του συστήματος σε συνδυασμό με την προηγμένη λειτουργία της απομακρυσμένης διαχείρισης, αποτελούν ιδανικά χαρακτηριστικά για κάθε μέγεθος επιχείρησης. Χρησιμοποιώντας τα πολλαπλά επίπεδα ανίχνευσης της μηχανής ThreatSense της ESET και του συστήματος ESET Live Grid, οι νέες λύσεις προστασίας ESET Endpoint Solutions προσφέρουν κορυφαία προληπτική προστασία από τις επερχόμενες απειλές.
 
Η νέα γενιά λύσεων ESET Endpoint Solutions συνεχίζουν μια μακρά παράδοση των προϊόντων υψηλής ποιότητας για εταιρικούς πελάτες, διαθέτοντας πάνω από δώδεκα νέα χαρακτηριστικά. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, αποτελούν οι νέες λειτουργίες, όπως το Web Control (περιορίζει την πρόσβαση σε δικτυακούς τόπους ανά κατηγορία), το Device Control και οι βελτιώσεις του ESET Remote Administrator, όπως Role-Based Management, Rollback of Updates, Real-time Web Dashboard, Randomized Task Execution, Multiple Log Formats, RSA Envision Support και Microsoft NAP Support.

Login


Contact

Communication Solutions
Τ.Θ. 50904 Καλογρέζα
14203 Αθήνα
Τηλ.: 6977282416
E-mail: info@comsol.gr
Social

Newsletter


Αφήστε εδώ το mail σας για να ενημερωθείτε για ότι νέο προκύπτει
|


active³ 5.3 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης