Ελληνικά

ΑLGOSYSTEMS:Aνάπτυξη καινοτόμων τεχνολογιών στη Βιομηχανική Μονάδα της «Πίνδου» και σε Μονάδες σε 6 χώρες,μέσω του «ΚYKLOS 4.0»


 

Στο Ευρωπαϊκό τετραετές πρόγραμμα ΚΥΚLOS 4.0 με θέμα Digital Manufacturing for Connected Smart Factories συμμετέχει η Algosystems. Ένα πρόγραμμα, που στοχεύει στην ανάπτυξη ενός καινοτόμου οικοσυστήματος κυκλικής παραγωγής που είναι βασισμένο σε νέες τεχνολογίες CPS (Cyber Physical System) και AI (Τεχνητής Νοημοσύνης) το οποίο θα ενισχύσει περαιτέρω τις βιομηχανίες με νέους μηχανισμούς παραγωγής και αλγορίθμους. Στόχος, είναι η παραγωγή εξατομικευμένων προϊόντων με εκτεταμένους κύκλους ζωής και η προώθηση ενεργειακά αποδοτικών και χαμηλής κατανάλωσης υλικών, εντός των διαδικασιών παραγωγής.

Στο έργο το οποίο είναι χρηματοδοτούμενο από το πρόγραμμα Έρευνας και Καινοτομίας Horizon 2020 της Ευρωπαικής Ένωσης, συνεργάζονται 29 partners από 14 χώρες. O προϋπολογισμός του έργου όσον αφορά στην Algosystems, ανέρχεται στα 773.750 €.

Η Algosystems θα αναλάβει την πιλοτική εφαρμογή νέων τεχνολογιών hardware & software σε όλους τους τελικούς χρήστες σε 6 χώρες και θα είναι leader στην ανάπτυξη καινοτόμων τεχνολογιών στη μοναδική Ελληνική Βιομηχανία που συμμετέχει στο έργο, στη βιομηχανική μονάδα του Αγροτικού Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Ιωαννίνων «Η Πίνδος».

H Algosystems, χρησιμοποιεί τον συνδυασμό της εξειδικευμένης εμπειρίας άνω των 30 ετών ως Integrator στον τομέα της Πληροφορικής και του Αυτοματισμού & Ελέγχου, για να παρέχει προηγμένες τεχνολογικά λύσεις και σε εξειδικευμένους τομείς Αυτοματισμού που αγγίζουν νέες τεχνολογίες, όπως IIOT και Smart Manufacturing, διασυνδέοντας ταυτόχρονα υπηρεσίες και εφαρμογές στο cloud.

 

 

Login
.

Contact

Communication Solutions
Τ.Θ. 50904 Καλογρέζα
14203 Αθήνα
Τηλ.: 6977282416
E-mail: info@comsol.gr
Social

Newsletter


Αφήστε εδώ το mail σας για να ενημερωθείτε για ότι νέο προκύπτει
|


active³ 5.3 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης