Ελληνικά

Λύσεις Cisco WebEx από τη CyberStream


Με λύσεις Cisco WebEx από τη CyberStream υλοποιεί η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Πετρελαιοειδή Διυλιστήρια και στην Χημική Βιομηχανία (Π.Ο.Ε.Π.Δ.Χ.Β.) αίθουσες τηλεδιασκέψεων και τηλεκπαίδευσης.

Ο Π.Ο.Ε.Π.Δ.Χ.Β. επέλεξε τη CyberStream για τον εξοπλισμό και την οργάνωση δύο αιθουσών τηλεδιασκέψεων (web & video conferencing) και τηλεκπαίδευσης (e-Learning), μία στα κεντρικά γραφεία της Αθήνας και μία στα γραφεία της Θεσσαλονίκης. Η κάθε αίθουσα εξοπλίστηκε με ένα monitor 47’’ και με υψηλής ποιότητας ηχεία που συνδέθηκαν με το εγκατεστημένο σύστημα μικροφωνικής εγκατάστασης. Για την υλοποίηση του μηχανισμού web / video conferencing, επιλέχθηκε το Cisco WebEx Meetings, καθιστώντας εφικτή τόσο την απευθείας επικοινωνία των δύο αιθουσών, με υψηλής ποιότητας video & audio, αλλά και τη δυνατότητα σύνδεσης μεμονωμένων ατόμων, απευθείας από την οθόνη του υπολογιστή τους, οπουδήποτε στον κόσμο και αν βρίσκονται, μέσω μίας κοινής σύνδεσης στο Internet.

«Με το WebEx έχουμε αποκτήσει ένα φιλικό και αξιόπιστο περιβάλλον τηλεδιασκέψεων», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος του Π.Ο.Ε.Π.Δ.Χ.Β. κ. Νικόλαος Ορφανός. «Μέσα από το εργαλείο αυτό, τα μέλη της Ομοσπονδίας αλλά και άλλοι προσκαλεσμένοι έχουν τη δυνατότητα να συνδέονται online με το σύστημα τηλεδιάσκεψης της Ομοσπονδίας μας και να συμμετέχουν στις συνεδριάσεις των διοικητικών συμβουλίων αλλά και των άλλων συναντήσεων. Με το σύστημα αυτό αφενός εξασφαλίζεται η υψηλής ποιότητας επικοινωνία μεταξύ των μελών της Ομοσπονδίας και αφετέρου επιτυγχάνεται σημαντική μείωση κόστους μετακινήσεων και διαμονής των μελών και των προσκεκλημένων μας. Τέλος, η επένδυση αυτή στις νέες τεχνολογίες αποτελεί παρακαταθήκη για το μέλλον, προσθέτοντας τη διάσταση της τηλεκπαίδευσης στις παρεχόμενες προς τα μέλη της υπηρεσίες».

H CyberStream εξειδικεύεται στην παροχή λύσεων web και video conferencing, τόσο για την εταιρική, διοικητική επικοινωνία όσο και για την Ηλεκτρονική Εκπαίδευση (e-Learning), ενώ είναι στρατηγικός συνεργάτης της Cisco και στο χώρο των Digital Media Systems και της Ψηφιακής Σήμανσης (Digital Signage).

Login


Contact

Communication Solutions
Τ.Θ. 50904 Καλογρέζα
14203 Αθήνα
Τηλ.: 6977282416
E-mail: info@comsol.gr
Social

Newsletter


Αφήστε εδώ το mail σας για να ενημερωθείτε για ότι νέο προκύπτει
|


active³ 5.3 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης