Ελληνικά

Η Lamda Hellix εκπροσωπεί την Ελλάδα στα European Business Awards


Η LAMDA Hellix Data Centers συνεχίζοντας τις διακρίσεις σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, ανακοινώνει ότι θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα σε έναν από τους μεγαλύτερους και πιο έγκυρους διαγωνισμούς  στην Ευρώπη, τα European Business Awards. Η LAMDA Hellix συναγωνίστηκε με πολλές εταιρείες ώστε να ανακηρυχθεί μια από τις λίγες που προκρίθηκαν στην επόμενη φάση του διαγωνισμού σε διεθνές επίπεδο. Οι νικητές των κατηγοριών των βραβείων θα ανακοινωθούν τον Απρίλιο του 2013.

Τα European Business Awards (www.businessawardseurope.com) έχουν αναδείξει μερικές από τις πιο λαμπρές επιχειρήσεις της Ευρώπης βάσει της καινοτομίας, της επιχειρηματικής αριστείας και της βιωσιμότητάς τους. Στόχος των βραβείων είναι η προβολή και η παρουσίαση της προόδου των εταιρειών που διαπρέπουν δίνοντας έμφαση στην καινοτομία σε συνδυασμό με την εμπορική επιτυχία ενώ επηρεάζουν θετικά το κοινωνικό περιβάλλον έχοντας ενεργή κοινωνική παρουσία.

Ο Απόστολος Κάκκος, Διευθύνων Σύμβουλος της LAMDA Hellix, ανέφερε σχετικά: “Στη LAMDA Hellix είμαστε ευτυχείς γι’ αυτήν την κατ’ αρχήν διάκριση από έναν τόσο αξιόπιστο πανευρωπαϊκό φορέα. Λειτουργώντας πάνω από 10 χρόνια στο χώρο των Data Center, αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμάς να αναγνωριζόμαστε ως μία από τις πρωτοπόρες εταιρείες στην Ελλάδα. Τα European Business Awards είναι ευρύτατα αναγνωρισμένα ως ο θεσμός ανάδειξης των πιο δυναμικών Ευρωπαϊκών εταιρειών. Είμαστε αισιόδοξοι για το επόμενο βήμα του διαγωνισμού.”

Ο Adrian Tripp, CEO του European Business Awards ανέφερε: “Τα τελευταία έξι χρόνια έχουμε λάβει έναν εξαιρετικά υψηλό αριθμό συμμετοχών εταιρειών που είναι παθιασμένες με την εξέλιξη των υπηρεσιών τους. Παρόλα αυτά, είναι πολύ λίγες εκείνες οι εταιρείες που καταφέρνουν να προκριθούν εκπροσωπώντας τις χώρες τους και να ανταγωνιστούν σε πανευρωπαϊκό επίπεδο ώστε να αναγνωριστούν ως μια από τις πρωτοπόρες εταιρείες της Ευρώπης. Είναι πραγματικά μια υψηλή διάκριση να επιλεγεί μια εταιρεία ως Εθνικός Εκπρόσωπος και μαζί με τους σπόνσορες και τους χορηγούς μας ανυπομονούμε να δούμε τη LAMDA Hellix στον επόμενο γύρο.”

Login


Contact

Communication Solutions
Τ.Θ. 50904 Καλογρέζα
14203 Αθήνα
Τηλ.: 6977282416 -210 2758445
E-mail: info@comsol.gr
Social

Newsletter


Αφήστε εδώ το mail σας για να ενημερωθείτε για ότι νέο προκύπτει
|


active³ 5.0 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης