Ελληνικά

Η T-Mobile USA επέλεξε την Ericsson για LTE και αναβάθμιση του δικτύου της


Η Ericsson ανακοίνωσε τη συμφωνία με την T-Mobile USA για την αναβάθμιση, υποστήριξη και μετατροπή δικτύου, η οποία περιλαμβάνει τις προπαρασκευαστικές εργασίες για την έναρξη του LTE το 2013. Η T-Mobile USA θα είναι ο πρώτος πάροχος στη Β. Αμερική, ο οποίος θα αναπτύξει την τεχνολογία ‘AIR’ της Ericsson, επιτρέποντας στον πάροχο να βελτιώσει την υπάρχουσα κάλυψη και τη γρήγορη έναρξη του LTE. Η T-Mobile USA επέλεξε την λύση ’AIR’ της Ericsson λόγω της ενισχυμένης ασύρματης απόδοσης και της ευκολίας στην εγκατάσταση. Η Ericsson θα εγκαταστήσει τον απαραίτητο εξοπλισμό (radio, tower, switch room), θα παρέχει  την ολοκλήρωση του συστημάτων, και συμβουλευτικές και ευρυζωνικές υπηρεσίες. Επίσης, θα παρέχει υπηρεσίες στους τομείς της εγκατάστασης, λειτουργίας, ένταξης και μεταφοράς.

Αυτή η νέα συμφωνία σηματοδοτεί τη συνέχεια της μακροχρόνιας συνεργασίας της Ericsson με την T-Mobile USA. Το 2006, η Ericsson επέκτεινε το υπάρχον συμβόλαιο του δικτύου με την T-Mobile USA για να αναλάβει το εθνικό 3G δίκτυο. Το 2010, ενίσχυσε περαιτέρω το δίκτυο της αναναπτύσσοντας την τεχνολογία HSPA + 21, και το 2011 με την τεχνολογία HSPA + 42.

 
Η λύση ‘AIR’ της Ericsson έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει απόλυτα με το περιβάλλον, ενώ μοιάζει πολύ με μια παραδοσιακή κεραία, αν και έχει ενσωματωμένες ασύρματες ενεργές μονάδες. Τα οφέλη περιλαμβάνουν μείωση της κατανάλωσης ενέργειας έως και κατά 40-45% σε τυπικό φορτίο, σε σύγκριση με εναλλακτικές λύσεις που χρησιμοποιούν ‘standard’ σταθμούς βάσης σε συνδυασμό με παθητικές κεραίες.

Η T-Mobile USA επέλεξε την Ericsson για LTE και αναβάθμιση του δικτύου τηςLogin


Contact

Communication Solutions
Τ.Θ. 50904 Καλογρέζα
14203 Αθήνα
Τηλ.: 6977282416
E-mail: info@comsol.gr
Social

Newsletter


Αφήστε εδώ το mail σας για να ενημερωθείτε για ότι νέο προκύπτει
|


active³ 5.3 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης