Ελληνικά

Επέκταση και αναβάθμιση συνεργασίας PERFORMANCE με HP


Η PERFORMANCE Technologies επεκτείνει την συνεργασία της με την Hewlett Packard στον τομέα των υπηρεσιών. Συγκεκριμένα αναλαμβάνει ως εξουσιοδοτημένος HP ServiceOne Specialist Partner να παρέχει τεχνικές υπηρεσίες υλοποίησης και υποστήριξης σε Servers, Storage και Networking προϊόντα της HP. Οι υπηρεσίες που παρέχονται από αφορούν στην εγκατάσταση και υλοποίηση των ανωτέρω προϊοντικών λύσεων HP  και την επισκευή συστημάτων που καλύπτονται από HP Carepacks (υπηρεσία εγγύησης της HP) και περιλαμβάνουν τηλεφωνική υποστήριξη, On site επίσκεψη πιστοποιημένου μηχανικού στο χώρο του πελάτη καθώς και υπηρεσία εγκατάστασης ανταλλακτικών.

Είναι σημαντικό για τους πελάτες της HP να επιλέγουν συνεργάτες HP ServiceOne ώστε να αυξήσουν την απόδοση της επένδυσης τους σε εξοπλισμό HP, να μειώσουν τους τεχνολογικούς κινδύνους που ενέχονται στην εφαρμογή καινοτόμων τεχνολογικών λύσεων, αλλά και για να διασφαλίσουν τη συνεχή υποστήριξη και επιχειρησιακή ετοιμότητα για τον οργανισμό τους.

H PERFORMANCE είναι πιστοποιημένη ως HP Gold Preferred Partner με εξουσιοδοτήσεις ως: Computing Systems Specialist, Professional Networking Specialist, HP Software Authorized Partner, HP SMB Storage Specialist και ServiceOne Specialist. Η νέα πιστοποίηση ServiceOne Specialist Partner, ενδυναμώνει την συνεργασίας των δύο Εταιριών στον τομέα των υπηρεσιών και έργων που εφαρμόζουν λύσεις που βασίζονται στις προηγμένες τεχνολογίες και προϊόντα HP.
Login


Contact

Communication Solutions
Τ.Θ. 50904 Καλογρέζα
14203 Αθήνα
Τηλ.: 6977282416
E-mail: info@comsol.gr
Social

Newsletter


Αφήστε εδώ το mail σας για να ενημερωθείτε για ότι νέο προκύπτει
|


active³ 5.3 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης