Ελληνικά

Πλατφόρμα ανταλλαγής σχολικών βιβλίων www.book4book.gr


Πλατφόρμα ανταλλαγής σχολικών βιβλίων www.book4book.gr

Από τις πρώτες μέρες του Ιουνίου θα είναι έτοιμη και πλήρως λειτουργική η νέα πλατφόρμα ανταλλαγής βιβλίων book4book.gr Το book4book.gr δημιουργήθηκε από μια ομάδα μαθητών, φοιτητών και καθηγητών και  αποτελεί μία διαδικτυακή πλατφόρμα η οποία επιτρέπει σε χρήστες (μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς) να αναρτούν ηλεκτρονικά τα σχολικά βιβλία που θέλουν να προσφέρουν και αυτά που χρειάζονται και στη συνέχεια να διοργανώνουν ανοιχτές συναντήσεις για να τα ανταλλάζουν.


Το book4book.gr υποστηρίζει την ανακύκλωση των βιβλίων και δημιουργήθηκε προκειμένου να βοηθήσει στην επίλυση ενός πρακτικού προβλήματος: την έλλειψη ή την καθυστέρηση κάποιων σχολικών βιβλίων στην αρχή κάθε σχολικής χρονιάς. Αποτελεί όμως κυρίως ένα βήμα προς την υλοποίηση ενός οράματος το οποίο η πρόσφατη κρίση έχει αναδείξει σε προτεραιότητα: Οι πολίτες και ιδιαίτερα οι νέοι να αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες υποστήριξης της κοινωνίας χωρίς την παρέμβαση του κράτους ή τρίτων.


Μπορείτε να μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας με την καθηγήτρια ΕΜΠ Ντόρα Βαρβαρίγου η οποία συμμετέχει στην προσπάθεια αυτή. 

 

Στοιχεία επικοινωνίας:
email: dora@telecom.ntua.gr
Τηλ: 2107722484
Φαξ: 2107722569

Login


Contact

Communication Solutions
Τ.Θ. 50904 Καλογρέζα
14203 Αθήνα
Τηλ.: 6977282416
E-mail: info@comsol.gr
Social

Newsletter


Αφήστε εδώ το mail σας για να ενημερωθείτε για ότι νέο προκύπτει
|


active³ 5.3 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης