Ελληνικά

Η WorldBridge εμπιστεύεται τη LAMDA Hellix για τη φιλοξενία των εφαρμογών της


Η LAMDA Hellix, θυγατρική της LAMDA Development, αναγνωρισμένη από την ICAP Group ως μία από τις Strongest Companies in Greece, βραβευμένη το 2011 με το Best European Data Center Facilities Management Award, το 2010 με το Best European Green Initiative Award και το 2009 ως Best Regional Data Centre Operator in Europe,  ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας την WorldBridge, Κύριος Αντιπρόσωπος της WESTERN UNION στην Ελλάδα.

Η συνεργασία της WorldBridge με τη LAMDA Hellix  είναι ένας επιπλέον πυλώνας εγγύησης της διαθεσιμότητας της εταιρείας και της εξασφάλισης των εφαρμογών και των δεδομένων τους, μέσω της στέγασης του Disaster Recovery Site της εταιρείας στην Ελλάδα, στους εξειδικευμένους χώρους της LAMDA Hellix.

Ο Σωκράτης Μαανιάν, Chief Technology Officer της WorldBridge, δήλωσε σχετικά: «Έπειτα από εκτενή έρευνα στην ελληνική αγορά, αποφασίσαμε να εμπιστευθούμε τη LAMDA Hellix για τη στέγαση του Disaster Recovery Site  της εταιρείας στην Ελλάδα. Έχοντας απαιτήσεις ευρωπαϊκών προδιαγραφών καταλήξαμε ότι η LAMDA Hellix είναι η ιδανικότερη επιλογή για να διασφαλίσει την αδιάλειπτη λειτουργία των κρίσιμων εφαρμογών μας ».

Ο Αλέξανδρος Μπεχράκης, Εμπορικός Διευθυντής της LAMDA Hellix, ανέφερε σχετικά: «Η LAMDA Hellix είναι ιδιαιτέρως ευτυχής που ο Κύριος Αντιπρόσωπος στην Ελλάδα ενός Ομίλου παγκοσμίου εμβέλειας, όπως η Western Union, αποφάσισε να εμπιστευθεί τη LAMDA Hellix για τη φιλοξενία του Disaster Recovery Site της στην Ελλάδα αναγνωρίζοντας τις υπηρεσίες υψηλού επιπέδου που παρέχουμε στο Neutral World-Class Data Center μας».

Login


Contact

Communication Solutions
Τ.Θ. 50904 Καλογρέζα
14203 Αθήνα
Τηλ.: 6977282416
E-mail: info@comsol.gr
Social

Newsletter


Αφήστε εδώ το mail σας για να ενημερωθείτε για ότι νέο προκύπτει
|


active³ 5.3 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης