Ελληνικά

ALFAVAD A.E. - Nέος διανομέας προϊόντων και υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας


Η AlfaVad Α.Ε. είναι μία νέα εταιρία, διανομέας προϊόντων και υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας που ειδικεύεται σε λύσεις virtualization, storage, ασφάλειας καθώς και σε λύσεις IT Service Management και δραστηριοποιείται στην αγορά μέσω ενός καναλιού εξουσιοδοτημένων μεταπωλητών .Η AlfaVad συνεργάζεται με κορυφαίους κατασκευαστές για την προώθηση ενός μεγάλου χαρτοφυλακίου προϊόντων πληροφορικής και παρέχει τεχνική υποστήριξη και υπηρεσίες που καλύπτουν τις ανάγκες των μικρομεσαίων και των μεγάλων επιχειρήσεων, αλλά και του δημόσιου τομέα μέσω επιλεγμένου δικτύου συνεργατών.

Σημαντική δραστηριότητα της AllfaVad, είναι η AlfaVad Academy, που παρέχει επαγγελματικές και τεχνικές υπηρεσίες εκπαίδευσης, κατάρτισης και πιστοποίησης με hands-on εργαστήρια, αίθουσες διδασκαλίας αλλά και σεμινάρια εξ αποστάσεως μέσω του διαδικτύου. Όλες οι υπηρεσίες εκπαίδευσης προσφέρονται από μια επιλεγμένη ομάδα υψηλού επιπέδου πιστοποιημένων εκπαιδευτών.

Η AlfaVad διανέμει στην Ελληνική και Κυπριακή αγορά προϊόντα των οίκων Veeam, Bit Defender, Quantum, StarWind, Quest Software, Infortrend, Lantronix, Zerto, Neverfail, Nec και Virtual Sharp.

Συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της AlfaVad A.E. είναι ο κ. Θάνος Γκανάς (ιδρυτής της Interaxon A.E. που εξαγοράστηκε από τον όμιλο IT Way) ο οποίος και δήλωσε: «Στόχος μας είναι να αποτελέσουμε μέσα στα επόμενα 1-2 χρόνια σημείο αναφοράς μέσα στην ευρύτερη γεωγραφική μας περιοχή όσον αφορά τη διάθεση προϊόντων και υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας στο δίκτυο των συνεργατών μας, βοηθώντας τους να ολοκληρώσουν με τον καλύτερο τρόπο σημαντικά έργα τεχνολογίας πληροφορικής».

Στο Διοικητικό Συμβούλιο της AlfaVad εκτός του κ. Θάνου Γκανά συμμετέχουν και οι κ. Άρης Πανταζόπουλος, Investment Director – Partner στην Attica Ventures, με σημαντική εμπειρία σε διευθυντικές θέσεις σε εταιρίες πληροφορικής αλλά και μεγάλους οργανισμούς, ο οποίος διετέλεσε μεταξύ άλλων Διευθυντής Marketing για 5 χρόνια στη Sun Microsystems, όπου ήταν υπεύθυνος για 14 χώρες στη Ν.Α. Ευρώπη, κ. Αγγελική Παπαδημητρίου, στέλεχος marketing & επικοινωνίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο του channel marketing.

ALFAVAD A.E.   -   Nέος διανομέας προϊόντων και υπηρεσιών προστιθέμενης αξίαςLogin


Contact

Communication Solutions
Τ.Θ. 50904 Καλογρέζα
14203 Αθήνα
Τηλ.: 6977282416
E-mail: info@comsol.gr
Social

Newsletter


Αφήστε εδώ το mail σας για να ενημερωθείτε για ότι νέο προκύπτει
|


active³ 5.3 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης