Ελληνικά

Η μικρότερη στον κόσμο δικτυακή κάμερα σταθερού θόλου


Το μικρότερο στον κόσμο μοντέλο δικτυακής κάμερας σταθερού θόλου (fixed dome) διαθέτει πλέον στην αγορά η Vivotek (www.vivotek.com). Η νέα κάμερα της εταιρείας ονομάζεται FD8136 και έχει διάμετρο μόλις 90 χιλιοστά, ενώ ο μέσος χρόνος εγκατάστασής της δεν ξεπερνά τα 2 λεπτά!

Η Vivotek FD8136 είναι εξοπλισμένη με αισθητήρα ενός Megapixel (1MP) που επιτρέπει ανάλυση 1280x800 σε 30fps. Επιπλέον, υποστηρίζει το πρωτόκολλο συμπίεσης H.264, το οποίο μειώνει δραστικά τα μεγέθη αρχείων και εξοικονομεί πολύτιμο δικτυακό εύρος κατά 30%. Η συμβατότητά της με MPEG-4 και MJPEG επιτρέπει στο χρήστη να διαβιβάζει κανάλια video σε οποιαδήποτε από αυτές τις δύο μορφές για εύκολα προσαρμόσιμες εφαρμογές.

Η FD8136 διατίθεται επίσης με επιλέξιμα μήκη εστίασης, κατάλληλα για διαφορετικά περιβάλλοντα όπως π.χ. γραφεία, ανελκυστήρες, συγκροτήματα πανεπιστημίων, καταστήματα αλυσίδων και νοσοκομειακές εγκαταστάσεις.

Σχεδιασμένη με ενσωματωμένη υποδοχή κάρτας αποθήκευσης SD/SDHC, η FD8136 επιτρέπει την πραγματοποίηση ανεξάρτητης καταγραφής, πάνω στην ίδια την κάμερα. Η εξαιρετική αυτή, αυτόνομη συσκευή διακρίνεται επίσης για την φιλική προς το χρήστη εγκατάστασή της που είναι ασύλληπτα απλή, τη λειτουργικότητα (PoE) Ethernet που διαθέτει και την επιλογή μεταξύ μαύρου ή άσπρου περιβλήματος που προσφέρει.

Με το πλήθος των προηγμένων χαρακτηριστικών που ενσωματώνει, η FD8136 είναι αληθινά μια ολοκληρωμένη λύση που καλύπτει ένα μεγάλο εύρος αναγκών για εσωτερική επιτήρηση. Μαζί με την κάμερα προσφέρεται επίσης και το λογισμικό καταγραφής 32 καναλιών ST7501 της Vivotek.

Η μικρότερη στον κόσμο δικτυακή κάμερα σταθερού θόλουLogin


Contact

Communication Solutions
Τ.Θ. 50904 Καλογρέζα
14203 Αθήνα
Τηλ.: 6977282416
E-mail: info@comsol.gr
Social

Newsletter


Αφήστε εδώ το mail σας για να ενημερωθείτε για ότι νέο προκύπτει
|


active³ 5.3 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης