Ελληνικά

Τα στελέχη της Fujitsu εκπαιδεύτηκαν και πιστοποιήθηκαν σε ITIL


Η Fujitsu αυστηρά προσηλωμένη στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών προς τους πελάτες της, με συνέπεια, επενδύει στην εκπαίδευση και πιστοποίηση στελεχών της σε βέλτιστες πρακτικές παροχής και διαχείρισης υπηρεσιών πληροφορικής.  Σημαντικό μέρος των στελεχών της, από όλα τα σημεία της αξιακής αλυσίδας παροχής υπηρεσιών, εκπαιδεύτηκαν και πιστοποιήθηκαν σε ΙTIL Foundation επίπεδο. Συμμετείχαν στελέχη από τις πωλήσεις, τη διαχείριση πελατών, τον σχεδιασμό λύσεων, τη διαχείριση έργων, την τεχνική υποστήριξη, την υποστήριξη πελατών, και τη διαχείριση ανθρωπίνων πόρων.
   
Οι IT Service Management (ITSM) λύσεις που παρέχει η Fujitsu, δίνουν σε οργανισμούς τη δυνατότητα για καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών τους και βελτίωση της εμπειρίας πελάτη, μείωση λειτουργικών εξόδων, βελτιστοποίηση επιχειρησιακής ετοιμότητας, αύξηση της αποδοτικότητας υπαρχόντων λειτουργιών, ευχέρεια δημιουργίας νέων υπηρεσιών, καθώς και συμμόρφωση με διάφορα κανονιστικά πλαίσια.

H Fujitsu, πιστοποιημένη με ISO/IEC 20000, έχει υιοθετήσει το ITIL σε παγκόσμια κλίμακα και έχει αναπτύξει σχετική τεχνογνωσία και τεχνολογία για την επιτυχή υλοποίηση των σχετικών βέλτιστων πρακτικών τόσο εσωτερικά όσο και σε πελάτες της.

Login


Contact

Communication Solutions
Τ.Θ. 50904 Καλογρέζα
14203 Αθήνα
Τηλ.: 6977282416
E-mail: info@comsol.gr
Social

Newsletter


Αφήστε εδώ το mail σας για να ενημερωθείτε για ότι νέο προκύπτει
|


active³ 5.3 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης