Ελληνικά

Στην Οffice Line Α.Ε. ο Ψηφιακός Μετασχηματισμός των Κεντρικών Υποδομών Πληροφορικής του Ever Eden Beach Resort


 

Η  , ο διεθνώς αναγνωρισμένος πάροχος λύσεων Cloud στην Παγκόσμια αγορά και Microsoft  Country Partner of theYear 2019 για την Ελλάδα, ανέλαβε και ολοκλήρωσε με επιτυχία  τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό των Κεντρικών Υποδομών Πληροφορικής του

                                                                  .

Στο πλαίσιο της διαδικασίας αναβάθμισης των υποδομών πληροφορικής του ξενοδοχείου, η Office Line ανέλαβε την υλοποίηση ενός κομβικού έργου, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών. Με την ολοκλήρωση του έργου, η υποδομή της ξενοδοχειακής μονάδας είναι εξοπλισμένη με τεχνολογίες αιχμής, που της επιτρέπουν να βρίσκεται ένα βήμα μπροστά από τους ανταγωνιστές του κλάδου.

Με τον  ψηφιακό μετασχηματισμό των κρίσιμων υποδομών του Ever Eden Beach Resort, όλοι οι επισκέπτες μπορούν να απολαμβάνουν υπηρεσίες υψηλής διαθεσιμότητας και ασφάλειας, κάτω από την ομπρέλα ενός σύγχρονου διαδραστικού περιβάλλοντος.

 Ο κ.Χρήστος Δημητριάδης, Senior Technology Advisor της Office Line, δήλωσε σχετικά: «Ο ξενοδοχειακός κλάδος είναι ο πλέον ανταγωνιστικός στην χώρα μας, καθώς κάθε χρόνο φιλοξενεί εκατομμύρια επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Μέλημά μας είναι να παρέχουμε στους συνεργάτες μας τις βέλτιστες τεχνολογίες, προκειμένου να είναι agile, να πρωτοπορούν στον τομέα τους και να δίνουν και αυτοί με την σειρά τους ‘’addedvalue’’ στους πελάτες τους».

Ο κ. ΑλέξιοςΓρίβας, IT Manager του Ever Eden Beach Resort, ανέφερε ότι: «Στο Ever Eden Beach Resort στόχος μας είναι να παρέχουμε μοναδικές εμπειρίες στους επισκέπτες μας. Το έργο του ψηφιακού μετασχηματισμού των πληροφοριακών υποδομών μας έχει στον πυρήνα του αυτή τη φιλοσοφία, καθώς αυξάνει την ευελιξία, τη διαθεσιμότητα και την ασφάλεια των προσφερόμενων υπηρεσιών μας, με στόχο να απολαμβάνουν οι επισκέπτες μας υψηλής ποιότητας εμπειρίες, σε όλο το “ταξίδι” τους μαζί μας, από την αναζήτηση, την κράτηση και τη διαμονή, μέχρι την loyalty επιβράβευση. Οι cloud based υπηρεσίες αποτελούν το δομικό στοιχείο στο οποίο παρέχεται όλη η εμπλουτισμένη διαδραστική εμπειρία των πελατών μας».

Login
.

Contact

Communication Solutions
Τ.Θ. 50904 Καλογρέζα
14203 Αθήνα
Τηλ.: 6977282416
E-mail: info@comsol.gr
Social

Newsletter


Αφήστε εδώ το mail σας για να ενημερωθείτε για ότι νέο προκύπτει
|


active³ 5.3 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης