Ελληνικά

To Symantec O3 Προσφέρει Νέο Σημείο Ελέγχου Ασφάλειας για το Cloud


Η εταιρεία Symantec Corp. ανακοίνωσε τη διαθεσιμότητα της λύσης Symantec O3 Cloud Identity and Access Control. Το Symantec O3, που αποτελεί την πλατφόρμα προστασίας των δεδομένων στο cloud, θα παρέχει πλέον τρία επίπεδα προστασίας στο cloud: έλεγχος πρόσβασης, ασφάλεια των δεδομένων και διαχείριση των δεδομένων. Μέσω του Symantec O3 Cloud Identity and Access Control, οι εταιρείες έχουν ένα μοναδικό σημείο ασφαλούς πρόσβασης στις εφαρμογές και τις υπηρεσίες που βρίσκονται στο cloud. Επιπρόσθετα, η Symantec έχει προχωρήσει σε συνεργασία με την εταιρεία salesforce.com για να προσφέρει το Symantec O3 για Salesforce, μία εφαρμογή για διαχείριση πρόσβασης και ισχυρό authentication, ενσωματωμένη στο Force.com, την social εταιρική πλατφόρμα της  salesforce.com.  

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα της Symantec, το 44% των CEO απάντησαν ότι είναι επιφυλακτικοί όσον αφορά στη μετακίνηση κρίσιμων εφαρμογών στο cloud, με το 76% να επικαλούνται την ασφάλεια ως την βασικότερη τους ανησυχία.1 Το Symantec O3 δημιουργεί ένα νέο σημείο ελέγχου ασφάλειας για το cloud, επιτρέποντας στους οργανισμούς να θέσουν σε εφαρμογή λύσεις για την ασφάλεια των δεδομένων απρόσκοπτα σε όλες τις υπηρεσίες cloud και στις συσκευές.  

“Οι εταιρείες θέλουν μπορούν να εκμεταλλευτούν τις δυνατότητες των υπηρεσιών cloud, αλλά αναζητούν επίσης το αίσθημα ασφάλειας ότι οι κρίσιμες υποδομές τους είναι προστατευμένες καθώς εισέρχονται και εξέρχονται από το cloud,” τόνισε ο κ. Χρήστος Βεντούρης, Technology Manager της Symantec Hellas. “Το Symantec O3 είναι η απάντηση. Επιτρέποντας στις εταιρείες να επιτύχουν προστασία σε όλες τις cloud υπηρεσίες, το Symantec O3 θα προσδώσει αυτή την εμπιστοσύνη, επιτρέποντας μία πιο γρήγορη υιοθέτηση των υπηρεσιών cloud.”
Login


Contact

Communication Solutions
Τ.Θ. 50904 Καλογρέζα
14203 Αθήνα
Τηλ.: 6977282416
E-mail: info@comsol.gr
Social

Newsletter


Αφήστε εδώ το mail σας για να ενημερωθείτε για ότι νέο προκύπτει
|


active³ 5.3 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης