Ελληνικά

100 ΧΡΟΝΙΑ OSCAR LAPP – ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΗΣ (1921-1987)


«Τα καλώδια ενώνουν το παρόν με το μέλλον» Oskar Lapp

Εξαίρετος εφευρέτης και παθιασμένος επιχειρηματίας ο Oscar Lapp (1921-1987), ιδρυτής της γερμανικής εταιρείας καλωδίων LAPP Group, ο οποίος θα γινόταν 100 ετών στις 20 Μαρτίου 2021. Μαζί με τη σύζυγό του UrsulaIda Lapp, ίδρυσε μία παγκοσμίου φήμης εταιρεία που συνεχίζει μέχρι σήμερα να έχει ισχυρή επιρροή στην τεχνολογία καλωδίων.

Ο Oskar Lapp ανέπτυξε το πρώτο παγκοσμίως βιομηχανικά κατασκευασμένο εύκαμπτο καλώδιο ισχύος και ελέγχου με το όνομα ÖLFLEX® και τον πρώτο βιομηχανικό ορθογώνιο ακροδέκτη. Ίδρυσε το 1959 την εταιρεία LAPP για να αναπτύξει αυτήν την καινοτομία. Ο Oskar Lapp ήταν ο πρώτος επιχειρηματίας ο οποίος έδωσε κατοχυρωμένη εμπορική ονομασία σε ένα βιομηχανικό προϊόν. Σήμερα η ονομασία ÖLFLEX® αντιπροσωπεύει διεθνώς τα εύκαμπτα και ανθεκτικά στα λάδια καλώδια ελέγχου.Στη συνέχεια αναπτύχθηκαν και τα ακόλουθα καλώδια και παρελκόμενα αυτών: UNITRONIC®, HITRONIC®, SKINTOP®, SILVYN®, EPIC®, ETHERLINE® και FLEXIMARK®.

Περισσότεροι από ένα εκατομμύριο πελάτες εμπιστεύονται σήμερα τα επώνυμα προϊόντα της LAPP. Ο Oskar Lapp κατάλαβε νωρίς ότι η  συνταγή για μακροχρόνια ευχαριστημένους πελάτες είναι η ποιότητα και η αξιοπιστία των προϊόντων, η έμφαση στην καινοτομία και η αρχή «όλα από μία και μόνο πηγή».

Σήμερα, κορυφαίος προμηθευτής καλωδίων και παρελκομένων, η LAPP απασχολεί 4.575 εργαζόμενους διεθνώς.

Η εταιρεία LAPP και οι συνεργάτες της σε όλον τον κόσμο συνεχίζουν το έργο του OskarLapp και αποτίουν φόρο τιμής στη μνήμη του.

LAPPGroup

ΔΗΜΟΥΛΑΣ ΕΙΔΙΚΑ ΚΑΛΩΔΙΑ Α.Ε.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος Ελλάδος

Login
.

Contact

Communication Solutions
Τ.Θ. 50904 Καλογρέζα
14203 Αθήνα
Τηλ.: 6977282416
E-mail: info@comsol.gr
Social

Newsletter


Αφήστε εδώ το mail σας για να ενημερωθείτε για ότι νέο προκύπτει
|


active³ 5.3 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης