Ελληνικά

Συνεργασία Ericsson και ‘NBC Olympics’ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες


Η Ericsson θα προχωρήσει στην παροχή μιας σειράς από λύσεις επεξεργασίας video και υπηρεσίες υποστήριξης στο δίκτυο NBC Olympics, τμήμα του Oμίλου NBC Sports, κατά τη διάρκεια της κάλυψης των Ολυμπιακών Αγώνων 2012 στο Λονδίνο, από 27 Ιούλιου έως 12 Αυγούστου 2012. Η ανακοίνωση πραγματοποιήθηκε από τον David Mazza, Senior Vice President, Engineering, του NBC Olympics, και από τον Staffan Pehrson, Αντιπρόεδρο και Επικεφαλής του τομέα Τηλεόρασης, της Ericsson.


Η λύση της Ericsson στοχεύει στην παροχή περιεχομένου Υψηλής Ευκρίνειας (HD) του δικτύου NBC Olympics και της διανομής ‘feeds’, έτσι ώστε να εξασφαλιστεί η υψηλότερη ποιότητα εικόνας από τις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις σε εκατομμύρια τηλεθεατές στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η Ericsson παρέχει μια σειρά προϊόντων συμπεριλαμβανομένων MPEG-4 AVC encoders, επαγγελματικών δεκτών, multiplexers και δορυφορικών ρυθμιστών, καθώς και μια ομάδα από μηχανικούς για υποστήριξη τόσο στο Λονδίνο όσο και στη Νέα Υόρκη. Οι μηχανικοί θα βοηθήσουν στον εξοπλισμό και στο set-up των συστημάτων, στη συντήρηση και στην αντιμετώπιση προβλημάτων διασφαλίζοντας τη μετάδοση μεγάλων αθλητικών στιγμών.

«Οι Αγώνες είναι το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός στον κόσμο και γι’ αυτό οι τηλεθεατές περιμένουν η κάλυψη να έχει την υψηλότερη δυνατή ποιότητα», δήλωσε ο κ. Staffan Pehrson και συνεχίζει: «Live γεγονότα, όπως οι Ολυμπιακοί Αγώνες, δημιουργούν τηλεοπτικές αναμνήσεις και είμαι σίγουρος ότι η ομάδα του NBC θα ανεβάσει τον πήχη και πάλι αυτό το καλοκαίρι. Είμαστε υπερήφανοι για την παροχή λύσεων που επιτρέπουν στο NBC να φέρει τους θεατές των Η.Π.Α. πιο κοντά στη δράση από το σπίτι τους».

Ο David Mazza προσθέτει: «Μία από τις πιο απαιτητικές μεταδόσεις περιεχόμενου είναι η κάλυψη αθλητικών εκδηλώσεων λόγω των γρήγορων κινήσεων των αθλητών. Με εκατομμύρια τηλεθεατές στις Η.Π.Α. να παρακολουθούν τα γεγονότα αυτά, είναι σημαντικό να μεταδώσουμε την καλύτερη δυνατή ποιότητα εικόνων. Με βάση την πολύχρονη συνεργασία μας με την Ericsson, μπορούμε να βασιστούμε στην τεχνολογίας της εταιρείας με την οποία θα επιτύχουμε αυτό ακριβώς που χρειαζόμαστε, από την τελετή έναρξης μέχρι τις τελικές φάσεις».

Συνεργασία Ericsson και ‘NBC Olympics’ για τους Ολυμπιακούς ΑγώνεςLogin


Contact

Communication Solutions
Τ.Θ. 50904 Καλογρέζα
14203 Αθήνα
Τηλ.: 6977282416
E-mail: info@comsol.gr
Social

Newsletter


Αφήστε εδώ το mail σας για να ενημερωθείτε για ότι νέο προκύπτει
|


active³ 5.3 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης